Työsuojelun ja ympäristönsuojelun parissa pääset mukaan terästeollisuuden edelläkävijän prosesseihin.
HSE-organisaatio on Outokummun Tornion tehtaiden ja Kemin kaivoksen tuotannon tukiorganisaatio, joka huolehtii työturvallisuudesta ja ympäristön suojelusta. HSE-organisaatiossa työskentelee yhteensä noin 15 henkilöä.

Tarjoamme kiinnostavat työtehtävät, asiantuntevan tiimin tuen ja joustavan työajan.

Olet tehtävään soveltuva, jos opiskelet ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa esimerkiksi ympäristötekniikkaa, työhygieniaa, kemiaa, laboratorioalaa, työsuojelua tai työterveyshuoltoa. Olet lisäksi itsenäinen, toimeen tarttuva, sosiaalinen ja tunnollinen.

Turvallisuusinsinööriharjoittelijan tehtäviin kuuluvat työhygieenisissä hankkeissa ja mittauksissa avustaminen, kemikaaliturvallisuuden kehittäminen, esimerkiksi kemikaali-inventaariot, turvallisuusohjeiden päivittäminen ja turvallisuusraportointi.

Ympäristöinsinööriharjoittelijan tehtäviin kuuluvat raportointi viranomaisille ja Outokummun organisaation sisällä, näytteenoton organisointi ja näytteiden ottaminen tuotannosta, Outokummun aiempiin toimintoihin liittyvän kirjallisen materiaalin käsittely ja järjestäminen sekä tietojen täydentäminen.

 

Lisää tehtävänkuvauksia

Tuotannon prosessitehtävät
Kunnossapitotehtävät
Työnjohtotehtävät tuotannossa ja kunnossapidossa 
Laboratoriotehtävät
Tilaus–toimitus-ketjun asiantuntijatehtävät
IT-asiantuntijatehtävät
Logistiikan tehtävät

Tutustu lisää 

Lue lisää toimipaikoistamme, avoimista työtehtävistä ja työskentelystä Outokummulla.

Vietä elämäsi kesä Outokummulla
Tornio, Finland
Tornio, Finland – Ferrochrome
Kemi Mine, Finland
Our open positions
Working with us
Meet our people