Transport Operator / Heftruckchauffeur

Ook toe aan een knap STAALTJE werk?

Outokumpu Stainless B.V. in Westdorpe (Terneuzen) breidt het team Internal Logistics uit met 

TRANSPORT OPERATORS in 3-ploegendienst

 

Wat ga je doen?

Aan de hand van de laadlijsten zoek je de te verzenden goederen op die je controleert met een barcodereader. Met behulp van een radiografische kraan of heftruck belaadt je de wagens en deel je ze in. Je beheert de stock en je lost operationeel de eerstelijns storingen op van het hoogbouwmagazijn en het transportcontrolesysteem. Ook zorg je ervoor dat je heftruck in optimale conditie blijft.

 

Wat vragen wij?

Jouw opleidingsniveau is minimaal VMBO en je hebt kennis van de Engelse taal. Je bent een teamplayer waarbij veiligheid, nauwkeurigheid, orde, netheid en flexibiliteit zeer hoog in het vaandel staan. Je hebt ervaring met het bedienen van een (zware) heftruck, bovenloopkraan en of reach stacker en je hebt hier een certificaat van of je bent bereid dit te behalen. 

 

Ben jij het transporttalent dat wij binnenkort mogen verwelkomen bij Outokumpu? Solliciteer dan via onderstaande solliciteer-button.

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kan je terecht bij onze Manager Internal Logistics, Gyon Asselman. Telefonisch is hij bereikbaar op 0681237896 of via mail: gyon.asselman@outokumpu.com.

Wil je meer weten over de procedure dan beantwoordt Conny de Poorter via hrservicesnetherlands@outokumpu.com graag je vraag.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst!

HAE TEHTÄVÄÄ