Skiftmekaniker

Söker du chansen att utveckla dig inom ett världsledande stålföretag? Är du en mekaniker som lockas av ett arbete på ett företag som alltid sätter säkerheten främst och agerar hållbart? Vi på Outokumpu i Avesta söker nu en engagerad och lösningsorienterad mekaniker till vårt centrala Underhåll. Ansök till Outokumpu och bli en del av det världsledande företaget inom rostfritt stål!

Tjänsten är på heltid och arbetstiden är kontinuerlig 5-skift.

Vad innebär rollen?

  • Som industrimekaniker utgör du en viktig länk i det löpande och proaktiva arbetet med felsökning, reparation och underhåll av ortens produktionsanläggningar.
  • Daglig kommunikation med anställda för mottagande, planering och utförande av underhållsarbeten.
  • Du kommer bli en del av ett skiftlag om tre mekaniker och tre elektriker där ni utför avhjälpande och förebyggande underhåll tillsammans.
  • Du ansvarar för dokumentation av de uppgifter du utför och eventuella avvikelser.

Vem är du?

  • Godkänd gymnasieutbildning, (teknik, industri alt. fordon) eller liknande arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
  • Du har arbetslivserfarenhet som mekaniker och har tidigare arbetat inom underhåll. Meriterande är erfarenhet inom industri.
  • Kunskap inom svets, hydraulik, pneumatik och ritningsläsning är meriterande.
  • Du har god datavana samt B-körkort
  • Du behärskar svenska i både tal och skrift, engelska är meriterande

Som person är du säkerhetsmedveten, trivs i samarbetet med andra och arbetar alltid med en hög servicekänsla. Du har en förmåga att se möjligheter i stället för hinder. I ditt arbete är du ansvarstagande och det är en självklarhet för dig att vara flexibel.

Vi erbjuder dig en möjlighet att bli en del av mycket erfaren grupp med hög kompetens och en chans att utveckla dig kontinuerligt!

Vi främjar mångfald, jämlikhet och inkludering i Outokumpu. Vi gör allt för att alla medarbetare ska känna sig välkomna och att de blir lika behandlade och har lika möjligheter.

Ansökan och frågor

Låter det ovan beskrivna som din nästa utmaning? Skicka in en ansökan senast 30 november 2023. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Kontakta gärna Daniel Ängskog, rekryterande chef, via telefon: 0226-81741 om du har frågor gällande tjänsten.

Kontakta gärna Kajsa Croon, Rekryterare, via mail kajsa.croon@outokumpu.com om du har frågor gällande din ansökan.

Om du har frågor till de fackliga parterna, kontakta gärna Kalle Sahlin, Facklig representant (IF Metall) på telefon 070-0881004.

APLICAR