Kunnossapitoinsinööri

Oletko koskaan miettinyt miltä tuntuisi olla osa kansainvälistä yritystä, joka tuottaa jotain ainutlaatuista ja ikuisesti kestävää? Outokumpu on maailman johtava ruostumattoman teräksen valmistaja.  Hae nyt meille! 

Haemme kunnossapitoinsinööriä ferrokromitehtaalle.

Vastuualueellesi kuuluvat kolmen sulatusuunin sekä tuotannon alku- ja loppupään prosessien mekaaninen kunnossapito. Kehität alueen kunnossapitotoimintoja ja vastaat muutostöiden ja seisokkien läpiviennistä yhteistyössä muun organisaation kanssa. Tukenasi on vahva joukko kunnossapidon ammattilaisia. Raportoit tehtävässäsi kunnossapitopäällikölle. 

Olet oma-aloitteinen, ongelmanratkaisukykyinen ja omaat palvelulähtöisen asenteen työhösi. Innostat myös tiimisi jäseniä omalla esimerkilläsi. 

Tarjoamme sinulle selkeästi määritellyn roolin ja vastuut, mahdollisuuden kehittyä ja edetä urallasi sekä hyvät työsuhde-edut mm. polkupyöräetu, liikunta- ja kulttuurietu ja henkilöstörahasto.

Tehtäviisi kuuluvat

 • Mekaanisen kunnossapidon suunnittelu, strategian kehittäminen ja ohjaus
 • Henkilöstöjohtaminen alueellasi
 • Aikataulujen, resurssien ja varaosien hallinnan koordinointi
 • Käyttökustannusten ja investointien suunnittelu
 • Huoltoseisokkien ja ulkopuolisen työvoiman koordinointi
 • Tarvikkeiden, tuotteiden, palvelujen ja investointiluonteisten varaosien hankinta

Odotamme sinulta

 • Esimerkillistä ja tinkimätöntä turvallisuusasennetta
 • Insinöörin tutkintoa tehtävään soveltuvalta tekniikan alalta
 • Organisointikykyä ja rohkeutta tarttua tehtäviin
 • Kokemusta kunnossapidosta, projektityöskentelystä ja kustannusseurannasta
 • Erinomaisia tiimityöskentelytaitoja
 • Hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Edistämme monimuotoisuutta, tasapuolisuutta ja osallisuutta Outokummussa. Teemme kaikkemme varmistaaksemme, että kaikki työntekijät tuntevat olonsa tervetulleiksi ja että heitä kuullaan tasapuolisesti ja heillä on yhtäläiset mahdollisuudet.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi viimeistään 6.12.2023

 
Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Mikko Keränen, puh. 040 652 7818. 
Lisätietoja rekrytointiprosessiin sekä hakemukseesi liittyen antaa rekrytoija Pia Keskitalo, pia.keskitalo@outokumpu.com
 
Outokummun Tornion tehtaat on maailman integroiduin ruostumattoman teräksen tuotantolaitos. Samalla tehdasalueella sijaitsee ferrokromitehdas sekä kaikki terästuotannon osastot: terässulatto, kuumavalssaamo ja kylmävalssaamo. Lisäksi tehdasalueella on satama, jonka kautta viedään Tornion tehtaiden tuotteita markkinoille ja tuodaan raaka-aineita tehtaille. Tornion tehtaisiin kuuluu myös Keminmaassa sijaitseva Kemin kaivos, joka takaa ruostumattoman teräksen tärkeimmän raaka-aineen, kromin, saannin pitkälle tulevaisuuteen. Tornion tehtailla ja Kemin kaivoksessa työskentelee noin 2200 alansa huippuosaajaa. Ammattitaitoinen henkilöstö on Outokummun tärkein voimavara, ja kansainvälisessä yhtiössämme on monipuoliset mahdollisuudet kehittyä urallaan erilaisissa työtehtävissä. 
 

APPLY