Shiftleader Transport

Ook toe aan een knap STAALTJE werk? 
Outokumpu Stainless B.V. in Westdorpe (Terneuzen) vult momenteel het Team Verlading aan met een

  

SHIFTLEADER TRANSPORT 

full-time in 3-ploegendienst

 

Wat ga je doen?

Het volledig coördineren en delegeren van de werkzaamheden met daarbij het coachen en begeleiden van de Transport Operators. Dat is jouw belangrijkste verantwoordelijkheid binnen onze Logistieke afdeling in Terneuzen. Een groeifunctie met veel inhoud, waarbij je vooral voor én achter jouw medewerkers staat. Je bent als Shiftleader duidelijk in je instructies, slaat de juiste communicatietoon aan en zorgt dat iedereen werkt zoals het moet. Want dankzij jou halen onze Transport Operators iedere dag het beste uit henzelf en wordt het werken bij Outokumpu elke keer nóg weer leuker.

Jij hebt meer dan een klik met de wereld van Logistieke dienstverlening. Binnen Outokumpu wereldwijd neemt Outokumpu Terneuzen een steeds belangrijkere plaats in waardoor we steeds kunnen verder groeien. Dat betekent dat de functie van Shiftleider Logistiek volop in ontwikkeling is. Net als jij. Aan jou de dynamische en dagelijkse taak om de precieze puntjes op veel i’s te zetten. Hoe aansprekend is dat? Jij zorgt dat de orders foutloos en op tijd verzameld worden. Dat productie en SCM hun targets kunnen behalen. Verder ben je goed voor je team. Dat houdt in dat je óp de werkvloer staat en de controle hebt. Je analyseert, licht toe en als een procedure niet goed loopt, dan geef jij extra gas of stuur je bij. Verder ben je bezig met het:

  • Regelmatig overleggen of afstemmen met je collega shiftleaders, de Manager Internal Logistics en andere afdelingen.
  • Meedenken en ontwikkelen van de groei van ons bedrijf. Je denkt vooruit, in plaats van alleen aan de dagelijkse werkzaamheden.
  • Samen met teamleden bepalen van hun doelen en resultaten. Die bespreek en toets je geregeld. Jij vervult daarbij de rol van coach en bent ook daarvoor benaderbaar.

Samen, ondernemen en winnen,

dát is ons Outokumpu DNA en daar doe jij als Shiftleider nog een schepje bovenop. Hoe? Door het gemak van de interne klant te dienen. En dat neem jij letterlijk. Je bent van top tot teen dienstbaar en hebt voor de volle 100% samenwerking op één staan. Ook durf je te ondernemen. Jij neemt besluiten wanneer het moet. Heb je daar zorgvuldig over nagedacht en loopt het toch anders, dan waarderen wij jouw lef en je zelfstandige houding. Verder ben je de Shiftleider van de daadkracht en de eenvoud. Zo weet je complexe zaken te versimpelen en breng je prioriteiten aan. 

En verder...

beschik je over een afgeronde MBO 4 opleiding, aangevuld met minimaal 2 jaar leidinggevende ervaring met groepen binnen een Logistieke afdeling. (In het bezit van een heftruckcertificaat is een pluspunt)

Inspelen op jouw wensen

Het meest duurzame bedrijf van de wereld zijn. Dat betekent inspelen op de wensen van de klant én onze collega’s. Als Shiftleader Transport mag je dus ook wat van ons verwachten. Met de Outokumpu formule maken we het waar. Want we zorgen dat je goed in je vel zit én werkplezier hebt én groeit in je vak. Ook krijg je:

  • Gerichte trainingen en opleidingen binnen onze eigen Outokumpu Academie
  • Bij ons zit je aan het stuur van je ontwikkeling en daarom krijg je veel vrijheid en ruimte om je eigen initiatieven vorm te geven.

De leukste boodschap begint bij jou

Dus Shiftleader Logistiek, durf je het Outokumpu avontuur aan? Laat dan direct zien dat je graag een stapje extra zet met je sollicitatie op deze functie.

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kan je terecht bij Manager Internal Logistics, Gyon Asselman. Telefonisch is hij bereikbaar op 06-8123 7896 of via mail: gyon.asselman@outokumpu.com.

BEWERBEN