Line-coördinator

Outokumpu Stainless B.V., locatie Westdorpe in Nederland, is op zoek naar een nieuwe collega!

Lijncoördinator (Cutting)

 1 FTE - in ploegendienst

Wat ga je doen?

Als Lijncoördinator stuur je functioneel 3 tot 5 medewerkers aan en rapporteer je aan de Shift Leader. Het betreft een fulltime baan in 3 ploegendienst.

Naast het werken aan de productie- of verpakkingslijn als operator ben je ook verantwoordelijk voor het functioneel aansturen van je team. Je stelt uitdagende doelen en verwachtingen, in lijn met de strategie en visie van Outokumpu en je hebt een proactieve rol bij continue verbeterprocessen. Samen met je team stuur je Outokumpu richting succes door het neerzetten van uitstekende prestaties die tot stand komen door samenwerking en coaching.

Wat vragen wij?

Wij zoeken iemand met een waarneembare positieve, proactieve, resultaatgerichte instelling, die een team kan motiveren en zich verder wil ontwikkelen dan het eigen proces. Vereist is een aantoonbaar MBO 3 werk- en denkniveau. Jouw manier van werken sluit aan bij de Outokumpu Mission Critical Behaviors. Uiteraard is de communicatieve vaardigheid, ook in de Engelse taal een must.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en herken je jezelf in het profiel? Solliciteer dan uiterlijk 26 augustus 2022 via Line-coördinator | Outokumpu

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kan je terecht bij William van Passel, manager Production & Technical Services. Telefonisch is hij bereikbaar op 0641450303.

Deze vacature wordt intern gepubliceerd.

APPLY