Förste man till Mekaniskt Underhåll Fagersta

Förste man till Mekaniskt Underhåll hos Fagersta Stainless

Har du erfarenhet som industrimekaniker och vill ta nästa steg i karriären? Då ska du söka tjänsten hos oss på Fagersta Stainless.

Fagersta Stainless är en av de ledande tillverkarna i världen vad gäller rostfri valstråd och dragen tråd. Vårt huvudkontor och produktion ligger i Fagersta, Sverige. I vårt valsverk produceras c:a 55 000 ton valstråd årligen varav ungefär 10 000 ton bearbetas vidare till dragen tråd. Fagersta Stainless har en omsättning på c:a 160 miljoner Euro och omkring 270 anställda. Våra produkter säljs över hela världen direkt från oss, eller via ett nätverk av representanter. Fagersta Stainless ingår i Outokumpu-gruppen, en global ledare inom rostfritt stål.

Om tjänsten

Som förste man på Underhåll Mek arbetar du nära hela underhållsorganisationen som består av avdelningarna Mek, El samt FU, QA och Media. Förutom daglig kontakt med teamet av mekaniker så har du också ett tätt samarbete med de övriga förste männen inom underhållsorganisationen. Du planerar och prioriterar underhållsarbetet för den mekaniska avdelningen med stöd och support av din chef, deltar i produktionens dagliga- eller veckovisa möten, lägger interna och externa beställningar av underhållsrelaterat material, genomför riskbedömningar i samband med underhållsjobb samt stöttar och vägleder mekanikerna i deras dagliga arbete. Som förste man ansvarar du även för att klarmarkera mekanikernas tidrapporter samt att hantera frågor kring kortare ledighet och frånvaro. Tjänsten innebär en blandning mellan praktiskt och administrativt arbete.

 

Om dig
Vi söker dig som har en flera års erfarenhet av mekaniskt underhållsarbete inom tillverkningsindustrin, gärna från stålindustrin. Tidigare erfarenhet som teamledare eller arbetsledare är meriterande. Goda kunskaper i Office-programmen är en självklarhet och tidigare erfarenhet från API Pro eller annat underhållssystem är meriterande. Tjänsten kräver även giltigt B-körkort. Giltigt kort på truck- och travers samt Heta Arbeten är meriterande men inget krav för att söka.

För att känna dig bekväm i rollen som förste man behöver du en god kommunikations- och samarbetsförmåga och tycka om ett arbete där du har många kontaktytor både internt inom företaget med andra avdelningar, det egna teamet såväl som externt med leverantörer och andra intressenter. Vi tror att du känner dig hemma i ett ibland hektiskt arbete och tycker om att lösa problem där de uppstår samt att du är bekväm i att ta snabba beslut då situationen kräver det.

Vi eftersträvar en organisation som präglas av mångfald. Vi ser därför gärna sökande i olika ålder, kön och etnicitet. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlighet så att vi kan skapa dynamiska grupper. 

Om anställningen
Anställning som förste man är en tillsvidareanställning på heltid. Vi hoppas kunna tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Arbetstiden är förlagd till dagtid med möjlighet till flex. Som anställd hos Fagersta Stainless har du förutom flexibla arbetstider även tillgång till andra förmåner såsom friskvårdsbidrag, Företagshälsovård och trivselaktiviteter.   

Om ansökan

Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden, skicka därför in din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag är söndagen 10 mars 2019. Bifoga CV och personligt brev i din ansökan.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta HR-specialist Madeleine Olivemark på 0223-455 07 eller Underhållschef Fredrik Haga på 0223-453 00. 

Välkommen med din ansökan!

APPLY