Muutos Outokummun johtoryhmässä

Outokumpu Oyj
Pörssitiedote
27.7. 2020 klo 9.00

Muutos Outokummun johtoryhmässä

Outokummun Europe-liiketoiminta-alueen johtaja Maciej Gwozdz on päättänyt siirtyä pois Outokummusta ottaakseen vastaan uuden tehtävän toisessa yhtiössä. Gwozdz jatkaa nykyisessä tehtävässään Outokummun palveluksessa syyskuun loppuun asti.

“Mac on toiminut keskeisissä tehtävissä Outokummussa viimeisten neljän vuoden aikana vastaten ensin Europe-liiketoiminta-alueen tuotannosta ja vuodesta 2018 lähtien koko liiketoiminta-alueesta. Tänä aikana Outokummun asema johtavana ruostumattoman teräksen valmistajana Euroopassa on vahvistunut entisestään. Samanaikaisesti toimintamme tehokkuus ja tuottavuus ovat nousseet aivan uudelle tasolle. Haluan jo nyt kiittää Macia vahvasta johtajuudesta sekä arvokkaasta työstä koko yhtiön kehittämiseksi. Toivotan hänelle parhainta menestystä uusissa haasteissa.”

Lisätietoja:

Reeta Kaukiainen, viestintä- ja sijoittajasuhdejohtaja, puh. 050 522 0924

Sijoittajat: Marja Mäkinen, sijoittajasuhdejohtaja, puh. 040 671 2999

Outokumpu Oyj



Outokumpu on ruostumattoman teräksen ykkönen maailmassa. Asemamme perustuu kykyymme räätälöidä ruostumatonta terästä lähes mihin tahansa muotoon ja käyttötarkoitukseen. Ruostumaton teräs on ympäristöä säästävä, kierrätettävä ja luja materiaali, joka on suunniteltu kestämään ikuisesti. Yhteiskunnan perusrakenteiden ja kuuluisien maamerkkien lisäksi asiakkaamme valmistavat ruostumattomasta teräksestä tuotteita kotitalouksien ja teollisuuden käyttöön. Tavoitteenamme on olla ruostumattoman teräksen johtaja, joka luo alan parhaan arvon olemalla asiakassuuntautunut ja tehokas. Outokummun palveluksessa on 10 000 ammattilaista yli 30 maassa. Konsernin pääkonttori sijaitsee Helsingissä, ja yhtiön osake on listattu Nasdaq Helsingissä. www.outokumpu.fi