Vikariat Chef råvarumottagning

Application Start Date18 DEC 2017
Applcation End Date20 DEC 2017
CountrySweden
LocationAvesta
Functional AreaOperations
Career LevelProfessionals
CompanyOSAB, Avesta Works

Om företaget Outokumpu är världsledande inom rostfritt stål. Materialet är helt återvinningsbart, underhållsfritt samt mycket starkt och hållbart. Rostfritt stål är en av de viktigaste byggstenarna för en hållbar framtid. Outokumpu har idag cirka 10 000 anställda i mer än 40 länder. Outokumpu är listat på NASDAQ OMX Helsingfors. www.outokumpu.com

Outokumpu söker chef till Råvarumottagningen Stålverket

Dina arbetsuppgifter
I rollen ingår det att leda arbetet på mottagning och provtagning av råvaror. Som chef på råvarumottagningen har du personalansvar för 9 kollektivanställda. Du kommer att delta i utvecklingen av samarbetet mellan operatörerna och råvaruspecialisterna. I arbetet är du kontaktperson till Truckservice som hanterar samtliga råvaror. Tillsammans med Råvaruchefen kommer du sätta upp mål för avdelningen så att verksamhetsplan och mål för Stålverket kan uppfyllas. Du planerar och genomför riskanalyser, skiftlagsträffar, medarbetarsamtal och skyddsronder. Du arbetar aktivt med att förbättra arbetsmiljö, skydd och säkerhet på avdelningen.

Din profil
Vi ser att du är positiv och har en god samarbetsförmåga, gillar att driva arbetet framåt. Vi söker dig som har gymnasiekompetens, helst påbyggd med högskolepoäng inom metallurgi och materialkunskap eller relevant arbetslivserfarenhet. Har du ledarerfarenhet ses det som meriterande. Uppdragets längd: Vikariat 1 år men med eventuell förlängning.

Är du egen företagare och hyr ut dig själv i en sådan kallad interimslösning så är du också välkommen att söka tjänsten.

Ansök senast 20 december via denna länken.

För frågor om tjänsten kontakta Nina Leskinen, chef 0226-81718
För allmänna frågor om rekryteringen kontakta Christina Johansson, HR 0226-81326