Truckförare till Outokumpu Degerfors Long Products

Application Start Date13 MAR 2018
Applcation End Date10 APR 2018
CountrySweden
LocationDegerfors
Functional AreaOperations
Career LevelProfessionals
CompanyOSAB, Degerfors Stainless

Outokumpu is a global leader in stainless steel. We create advanced materials that are efficient, long lasting and recyclable – thus building a world that lasts forever. Stainless steel, invented a century ago, is an ideal material to create lasting solutions in demanding applications from cutlery to bridges, energy and medical equipment: it is 100% recyclable, corrosion-resistant, maintenance-free, durable and hygienic. Outokumpu employs 11,000 professionals in more than 30 countries, with headquarters in Helsinki, Finland and shares listed in Nasdaq Helsinki.

Vilka är vi?
Trivs du med att köra truck i lager- och industrimiljö? Hos oss kommer du till en högteknologisk industri med högt i tak och till ett team som präglas av familjaritet och värme. I Degerfors har vi över 350 år arbetat med stål och som medarbetare hos oss på Outokumpu får du ta del av många fina förmåner och utvecklingsmöjligheter. Välkommen med din ansökan!

Vad innebär rollen?
Som truckförare på avdelningen Färdigställning är du en viktig del i vår produkts produktion. Du transporterar material med motviktstruck och terminaldragare mellan mottagningsplats, lagerplats och ugn, lastar lastbilar och järnvägsvagnar samt utföra övrigt förekommande transporter.

Då vi arbetar med Lean / 5S så innebär rollen även delaktighet i vårt arbeta med ständiga förbättringar. För att öka din flexibilitet inom området kommer du kontinuerligt att vidareutbildas.

Tjänsten innebär 2-skift (förmiddag / eftermiddag).

Vem är du?
Du har en teknisk utbildning på gymnasial eller eftergymnasial nivå, alternativt ett par års erfarenhet av liknande arbete.
Du har en god it-vana och vi ser gärna att du har kunskaper inom Office-paketet.
B-körkort och truckkort är krav för denna tjänst, traverskort och terminaldragarkort är meriterande.
Då arbetet kommer att utföras på svenska är det ett krav att du behärskar språket i både tal och skrift. Vårt koncernspråk är engelska och det är därför meriterande ifall du behärskar även det språket.

Som person är du noggrann, självgående, stresstålig och säkerhetsmedveten. Du trivs både med att arbeta självständigt såväl som med andra. Vi ser även att du trivs med förändring och med att utvecklas i din roll.

Frågor & ansökan
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Johannes Larsson (rekryterande chef) på 0586-47619. Frågor om din ansökan och rekryteringsprocessen besvaras av Linnea Lennartsson (kontakt på HR) som du når på 0586-47260.

Sista ansökningsdag är 2018-04-10 och du söker tjänsten via denna länken.