Tornion tehtailla on tarjolla mielenkiintoisia ja haasteellisia kesätyöpaikkoja

Application Start Date12 JAN 2018
Applcation End Date28 FEB 2018
CountryFinland
LocationTornio
Functional AreaOthers
Career LevelStudents
CompanyOutokumpu Stainless Oy

Outokummun Tornion tehtaat on maailman integroiduin ruostumattoman teräksen tuotantolaitos. Samalla tehdasalueella sijaitsee ferrokromitehdas sekä kaikki terästuotannon osastot: terässulatto, kuumavalssaamo ja kylmävalssaamo. Lisäksi tehdasalueella on satama, jonka kautta viedään Tornion tehtaiden tuotteita markkinoille ja tuodaan raaka-aineita tehtaille. Tornion tehtaisiin kuuluu myös Keminmaassa sijaitseva Kemin kaivos, joka takaa ruostumattoman teräksen tärkeimmän raaka-aineen, kromin, saannin pitkälle tulevaisuuteen. Tornion tehtailla ja Kemin kaivoksessa työskentelee yli 2000 alansa huippuosaajaa. Ammattitaitoinen henkilöstö on Outokummun tärkein voimavara, ja kansainvälisessä yhtiössämme on monipuoliset mahdollisuudet kehittyä urallaan erilaisissa työtehtävissä.

Kesätyöhaku on käynnistynyt. Löydät kaikki  kesätyöpaikat täältä.
Käy kirjautumassa rekrytointijärjestelmäämme ja luo ehdokasprofiili. Profiilisi avulla voit hakea kaikkia haluamiasi Outokummun kesätyöpaikkoja.

Tarjoamme kesätyöpaikkoja alan opiskelijoille tai alalle aikoville. Alta löydät esimerkkejä millaisiin tehtäviin eri vuosikurssien opiskelijat yleensä sijoittuvat.

  • tuotannon prosessitehtävät (kaikkien vuosikurssien opiskelijat)
  • kunnossapitotehtävät (kaikkien vuosikurssien opiskelijat)
  • kaivosalan tehtävät (kaikkien vuosikurssien opiskelijat)
  • työnjohto-/suunnittelutehtävät (vuosikurssien 3-5 opiskelijat joilla on useamman kesän kokemus tuotannon prosessitehtävistä tai kunnossapidon tehtävistä)
  • tutkimus ja kehitys/ympäristö/työturvallisuus (vuosikurssien 3-5 opiskelijat)
  • hankinnan, myynnin, talouden ja logistiikan tehtävät (kaikkien vuosikurssien opiskelijat)
  • IT-tehtävät (kaikkien vuosikurssien opiskelijat)

Kesätyöntekijät sijaistavat vakituista henkilöstöä lomakauden aikana. Edellytämme hakijoilta 18 vuoden ikää sekä reipasta asennetta työntekoon. Osa tehtävistä edellyttää valmiutta vuorotyöhön. Hakemukseen tulee liittää opintosuoritusote tähän mennessä suoritetuista opinnoista. Tämä auttaa meitä kohdentamaan osaamistason tehtävien vaatimuksiin.