Sommarjobb på Outokumpu i Degerfors (Värmland, Örebro län)

Application Start Date07 FEB 2018
Applcation End Date28 FEB 2018
CountrySweden
LocationDegerfors
Functional AreaOperations
Career LevelProfessionals
CompanyOSAB, Quarto Plate Europe

Vilka är vi?
Vill du ha en omväxlande roll på ett förändringsbenäget och världsledande företag? Hos oss på Outokumpu i kommer du till en arbetsplats med högt i tak som växter tillsammans med sina medarbetare. I Degerfors har vi över 350 år arbetat med stål och som medarbetare får du ta del av många fina förmåner och utvecklingsmöjligheter.

Vad innebär ett sommarjobb hos oss?
Tjänsten du får beror helt på vem du och är vad du är intresserad av. I och med att vi är en stor produktionsanläggning så har vi en rad olika roller. Vår verksamhet kan delas in på områdena nedan:

Operatör till Produktion – Som processoperatör får du ett varierat och spännande arbete. Vi värmer, valsar, klipper, betar, slipar och kvalitetssäkrar vår rostfria plåt innan den skickas iväg till kund och inom det ryms en rad olika tjänster.
Elektriker och mekaniker till underhåll – Här får du arbeta med mekaniskt eller elektriskt underhåll av både våra maskiner och faciliteter – med allt vad det innebär.
Säkerhetspersonal till Vakten – Vi har vår egna säkerhetsfunktion som bl.a. övervakar hela området, administrerar passerkort och kontrollerar besökare.
Administrativa tjänster – Du kan bl.a. kontrollera och författa intyg om vår produkts kvalitet, vara på Arkivet, hjälpa HR med diverse personaladministration, vara på SCM / Supply Chain och arbeta med logistik och planering med mera

Arbetstiderna varierar beroende på tjänst. Våra medarbetare arbetar kontinuerlig dag, 2-skift, 3-skift, 4-skift och 5-skift.

Vem är du?
Din profil ser såklart olika ut beroende på vad för typ av tjänst du är intresserad av. Din utbildning behöver inte ännu vara avslutad för att sommarjobba hos oss, men den behöver ha en relevant inriktning. Du har en god it-vana och kunskaper inom Officepaketet. Då arbetet kommer att utföras på svenska är det ett krav att du behärskar språket i både tal och skrift. Vårt koncernspråk är engelska och det är därför meriterande ifall du behärskar även det språket.
För att arbeta inom produktion, underhåll samt Vakten behöver du ha fyllt 18 år. Inom produktion är B-körkort ett krav.
Som person är du engagerad i ditt arbete, nyfiken, teknikintresserad och vill se resultat av ditt arbete. Vidare så är du säkerhetsmedveten, ansvarstagande och initiativrik. Du trivs både med att jobba självständigt såväl som i grupp.

Frågor & Ansökan
Frågor om din ansökan och rekryteringsprocessen besvaras av Linnea Lennartsson (HR) som du når på 0586-47260.

Sista ansökningsdag är 2018-02-28 och du söker tjänsten via denna länk.

Kom ihåg att i sista steget i ansökansprocessen (eller i ditt personliga brev) skriva vad för typ av tjänster du är intresserad av. Välkommen med din ansökan!

Outokumpu is a global leader in stainless steel. We create advanced materials that are efficient, long lasting and recyclable – thus building a world that lasts forever. Stainless steel, invented a century ago, is an ideal material to create lasting solutions in demanding applications from cutlery to bridges, energy and medical equipment: it is 100% recyclable, corrosion-resistant, maintenance-free, durable and hygienic. Outokumpu employs 11,000 professionals in more than 30 countries, with headquarters in Helsinki, Finland and shares listed in Nasdaq Helsinki.