Slipare till Outokumpu Degerfors Long Products

Application Start Date16 MAR 2018
Applcation End Date14 APR 2018
CountrySweden
LocationDegerfors
Functional AreaOperations
Career LevelProfessionals
CompanyOSAB, Degerfors Stainless

​Outokumpu is a global leader in stainless steel. We create advanced materials that are efficient, long lasting and recyclable – thus building a world that lasts forever. Stainless steel, invented a century ago, is an ideal material to create lasting solutions in demanding applications from cutlery to bridges, energy and medical equipment: it is 100% recyclable, corrosion-resistant, maintenance-free, durable and hygienic. Outokumpu employs 10 000 professionals in more than 30 countries, with headquarters in Helsinki, Finland and shares listed in Nasdaq Helsinki.

Vilka är vi?
Är du kvalitetsmedveten och vill arbeta som processoperatör i en högteknologisk industri? Hos oss kommer du till en arbetsplats med högt i tak och till ett team som präglas av familjaritet och värme. I Degerfors har vi över 350 år arbetat med stål och som medarbetare hos oss på Outokumpu får du ta del av många fina förmåner och utvecklingsmöjligheter. Välkommen med din ansökan!

Vad innebär rollen?
Som Slipare / Synare på avdelningen Färdigställning ansvarar du för att syna material och kontrollera att det inte har några ytdefekter. I de fall du upptäcker defekter ansvarar du för att slipa bort dessa enligt de föreskrifter som finns. Du kommer att arbeta tillsammans med sju andra kollegor på samma befattning och ni är totalt 20 kollegor på avdelningen Färdigställning.

Då vi arbetar med Lean / 5S så innebär rollen även delaktighet i vårt arbete med ständiga förbättringar. För att öka din flexibilitet inom området kommer du kontinuerligt att vidareutbildas.

Tjänsten innebär 2-skift (förmiddag / natt).

Vem är du?
Du har en teknisk utbildning på gymnasial eller eftergymnasial nivå, alternativt ett par års erfarenhet av liknande arbete.
Du har en god it-vana och vi ser gärna att du har kunskaper inom Office-paketet.
B-körkort och traverskort är krav för denna tjänst, truckkort är meriterande.
Då arbetet kommer att utföras på svenska är det ett krav att du behärskar språket i både tal och skrift. Vårt koncernspråk är engelska och det är därför meriterande ifall du behärskar även det språket.

Som person är du ansvarstagande, strukturerad, säkerhetsmedveten och vill se resultat av ditt arbete. Du har ett teknikintresse och tar dig ann dina arbetsuppgifter med engagemang och nyfikenhet. Du trivs både med att arbeta självständigt såväl som med andra.

Frågor & ansökan
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Johannes Larsson (rekryterande chef) på 0586-47619. Frågor om din ansökan och rekryteringsprocessen besvaras av Linnea Lennartsson (kontakt på HR) som du når på 0586-47260.

Sista ansökningsdag är 2018-04-14 och du söker tjänsten via denna länk