Skiftgående arbetsledare

Application Start Date05 DEC 2017
Applcation End Date15 DEC 2017
CountrySweden
LocationTorshälla
Functional AreaOperations
Career LevelProfessionals
CompanyOSAB, Nyby

Outokumpu är en global marknadsledare inom rostfritt stål och speciallegeringar. Vi tillverkar avancerade material som är effektiva, hållbara och återvinningsbara och med dem byggs en värld som varar för evigt. Rostfritt stål uppfanns för hundra år sedan och är ett idealt val för krävande användningsområden i allt från köksutrustning till broar, energianläggningar och medicinsk utrustning. Det är ett till 100 % återvinningsbart, korrosionsfritt, underhållsfritt, hållfast och hygieniskt material. Outokumpu har över 10 000 anställda i över 30 länder. Koncernens huvudkontor ligger i Helsingfors, Finland. Outokumpu är listat på NASDAQ.

Vill du ha en ledande roll i en händelserik industri med tillverkning av unika produkter så finns här en spännande möjlighet!

Vals- & Betavsnittet på Kallvalsen Nyby består av två glödgnings- /betningslinjer, två valsverk, valsslipar samt två bandslipar och har ca 80 anställda. Majoriteten av personalen arbetar 4 skift och för ett av skiften söker vi nu en arbetsledare. Lockas du av att arbeta i en händelserik produktionsmiljö tillsammans med kunniga och erfarna medarbetare så kan detta vara ditt nästa steg i yrkeslivet!

Arbetsuppgifter

Rollen som skiftgående arbetsledare innebär personal-och arbetsmiljöansvar för ditt skiftlag som består av ca 25 operatörer. Du kommer att ansvara för arbetsledning och resursplanering gällande personal, maskinutrustning och förnödenheter på ditt skiftlag. Du kommer även att fungera som ett stöd till övriga arbetsledare.

Du kommer bland annat att:

  • Coacha och utveckla dina medarbetare
  • Ansvara för att produktionen fortlöper enligt plan
  • Tillse att skiftlaget följer föreskrifter, regler och rutiner avseende skydd, kvalitet och produktivitet
  • Arbeta för en olycksfri arbetsmiljö
  • Bevaka kvalitetsläget för vals-/betavsnittet och stötta förstemännen i beslutsfattandet.
  • Upprätthålla god laganda och vidareutveckla skiftlagets samarbetsförmåga

Du kommer att ha ett nära samarbete med de flesta avdelningar inom Kallvalsen och kommer på kvällar, nätter och helger att ersätta Produktionschefen beträffande ansvar för att upprätthålla produktion och säkerhet. Du rapporterar till Produktionschefen.

Din profil

Vi söker dig som har gymnasieutbildning med teknisk inriktning samt arbetslivserfarenhet inom processindustri. Det är ett krav för tjänsten att du har tidigare erfarenhet av en ledande roll med fullt personalansvar samt mycket goda ledaregenskaper. Kunskaper inom processerna valsning, betning, glödgning och slipning ses som meriterande.

Eftersom engelska är företagets koncernspråk har du goda kunskaper både i svenska och i engelska, såväl i tal som i skrift. B-körkort är nödvändigt för tjänsten.

Du är en trygg och stabil ledare som har förmågan att leda, utveckla och engagera din personal.
Som person är du drivande och kommunikativ och du har lätt för att uttrycka dig och få med dig andra. Du kan strukturera och prioritera det arbete som skall genomföras och är inte rädd för att fatta beslut. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Placering: Torshälla
 
Övrig information

Denna rekrytering sker i samarbete med Nercia Bemanning för externa sökande. Urval sker löpande så externa sökanden ska registrera sin ansökan snarast, dock senast 2017-12-15 www.nercia.se
Frågor kring tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Ingela Klingvall, tel. 076- 317 34 20. Välkommen med din ansökan!