Sähkötyönjohtaja tehdaspalvelun nosturihuoltoon - Foreman, Electrification, Mill Service

Application Start Date07 NOV 2017
Applcation End Date21 NOV 2017
CountryFinland
LocationTornio
Functional AreaMaintenance
Career LevelProfessionals
CompanyOutokumpu Stainless Oy

​Outokummun Tornion tehtaat on maailman integroiduin ruostumattoman teräksen tuotantolaitos. Samalla tehdasalueella sijaitsee ferrokromitehdas sekä kaikki terästuotannon osastot: terässulatto, kuumavalssaamo ja kylmävalssaamo. Lisäksi tehdasalueella on satama, jonka kautta viedään Tornion tehtaiden tuotteita markkinoille ja tuodaan raaka-aineita tehtaille. Tornion tehtaisiin kuuluu myös Keminmaassa sijaitseva Kemin kaivos, joka takaa ruostumattoman teräksen tärkeimmän raaka-aineen, kromin, saannin pitkälle tulevaisuuteen. Tornion tehtailla ja Kemin kaivoksessa työskentelee yli 2000 alansa huippuosaajaa. Ammattitaitoinen henkilöstö on Outokummun tärkein voimavara, ja kansainvälisessä yhtiössämme on monipuoliset mahdollisuudet kehittyä urallaan erilaisissa työtehtävissä

Haemme tehdaspalvelun nosturihuoltoon sähkötyönjohtajaa.

Nosturihuolto kunnossapitää Tornion tehdasalueella yli 400 nosturia ja nostolaitetta. Nostureiden ja nostolaitteiden modernisointiprojektien hoitaminen kuuluu myös olennaisena osana nosturihuollon tehtäviin.

Haettavan työnjohtajan tehtäviin kuuluu vastata alueensa työturvallisuudesta, ennakkohuoltotoiminnasta, vikakorjauksista ja kunnossapitoseisokkien suunnittelusta. Työnjohtaja osallistuu myös vastuualueensa laitteistojen ja toimintamallien kehittämiseen sekä itsenäisesti että yhdessä muun organisaation kanssa.

Koulutusvaatimuksena on sähkö-/automaatiotekniikan insinööri/teknikko. Hakijalta edellytetään hyviä yhteistyötaitoja ja kykyä itsenäiseen sekä oma-aloitteeseen työskentelyyn. Tehtävä vaatii myös englannin kielen hallintaa. Joustavuus ja sitoutuminen alueen kehittämiseen ovat perusedellytyksiä.

Eduksi katsotaan kokemus teollisuuden kunnossapitotehtävistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Sauli Kiiskilä, puh. 040-712 1389.

Hakemukset jätettävä 21.11.2017 mennessä. Linkki hakuun.


Outokumpu on ruostumattoman teräksen markkinajohtaja maailmassa. Outokumpu valmistaa edistyksellisiä materiaaleja, jotka ovat tehokkaita, kestäviä ja kierrätettäviä, ja auttaa siten rakentamaan maailmaa, joka kestää ikuisesti. Ruostumaton teräs on ihanteellinen materiaali kestäviin ratkaisuihin vaativissa käyttökohteissa aina ruokailu- ja sairaalavälineistä siltoihin ja energialaitoksiin: se on 100-prosenttisen kierrätettävä, korroosionkestävä, hygieeninen ja vahva materiaali, jota ei tarvitse huoltaa. Outokummun palveluksessa on noin 10 000 ammattilaista yli 30 maassa.