Civilingenjör och framtida ledare

Application Start Date15 JAN 2018
Applcation End Date28 FEB 2018
CountrySweden
LocationAvesta
Functional AreaOperations
Career Level 
CompanyOSAB, Avesta Works


Outokumpu är världsledande inom rostfritt stål. Materialet är helt återvinningsbart, underhållsfritt samt mycket starkt och hållbart. Rostfritt stål är en av de viktigaste byggstenarna för en hållbar framtid. Outokumpu har idag cirka 10 000 anställda i mer än 30 länder. Outokumpu är listat på NASDAQ OMX Helsingfors. www.outokumpu.com . Avesta är ett fullt integrerat stålverk, vi har hela produktionskedjan och är ett av de största verken inom Outokumpu. Hos oss i Avesta arbetar ca 800 medarbetare.

Det går bra för Outokumpu och vi behöver nu anställa fler duktiga processutvecklare som vill vara med och producera stål i världsklass. I Avesta möts man av en öppen och positiv anda. Avesta är en attraktiv arbetsplats ur karriärsynpunkt, du känner alla och är synlig i verksamheten, vilket är en fördel om du är sugen på att gå vidare inom organisationen.

Vi söker civilingenjör med ambition att bli en ledare.

Vi har ett spännande uppdrag som väntar på dig. Du får några mycket utvecklande första år hos oss där vi utbildar dig i våra ledningssystem parallellt med att du arbetar som processutvecklare. Du kommer inom kort vara med och leda olika förbättringsprojekt och på så vis träna din ledarförmåga.

Tjänsten som processutvecklare är placerad inom teknikorganisationen men den spänner över flera arbetsområden. Du har din bas lokalt hos oss i Avesta men du kan även komma att arbeta nationellt och internationellt med utmaningar som kräver det där extra engagemanget, kunskapen, innovationen och ledaransvaret av dig. Som ett led i din utveckling kommer du att utbildas och introduceras i Outokumpus verktyg och metoder såsom Lean, Six Sigma, för att bedriva stålproduktion i världsklass.

Du som söker är nyutexaminerad civilingenjör med ambitionen att bli en framtida ledare. Du har precis slutat skolan alternativt arbetat en kortare tid. Du är en naturlig ledare med insikt och förståelse för att det krävs hårt arbete och ödmjukhet för att nå dit man vill. Du har ett brinnande intresse för teknik och människor och lockas av att vara en del av vår resa mot att bli ännu bättre. Du förstår att det är tillsammans vi tar oss dit.

I din ansökan ser vi fram emot att läsa om varför just du är rätt kandidat för oss. Du kan ansöka via denna länken. Vi anställer löpande nya medarbetare som har de rätta kvalifikationerna och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen.

För mer information om tjänsten kontakta Jesper Janis, Teknikchef Stålverk, 0226-812 92.
För allmän information kring rekrytering och arbetsgivaren kontakta Sofia Nyman, HR specialist, 0226-818 78.