Maskinarbetare, Mekanisk verkstad till Site Support på Outokumpu i Degerfors

Application Start Date07 FEB 2018
Applcation End Date16 FEB 2018
CountrySweden
LocationDegerfors
Functional AreaOperations
Career LevelProfessionals
CompanyOSAB, Quarto Plate Europe

VILKA ÄR VI?
Vill du ha en omväxlande roll på ett förändringsbenäget och världsledande företag? Hos oss på Outokumpu i kommer du till en arbetsplats med högt i tak som växter tillsammans med sina medarbetare. Vårt stålverk i Degerfors har över 350 år av historia och som medarbetare får du ta del av många fina förmåner och utvecklingsmöjligheter.

VAD INNEBÄR ROLLEN?
Som maskinarbetare på avdelningen Site Support är du en viktig del i att driftsäkra vår produktion. Huvudsyftet för den mekaniska verkstaden är att vara en serviceverkstad för vår underhållsverksamhet. Din roll innebär bland annat: Tillverka reservdelar och andra detaljer i vår maskinutrustning som består av olika svarvar, fräsar och borrmaskiner m.m.

Tillverka prototyper efter förbättringsförslag från verksamheten.

Ankomstkontroll (kontroll mot ritning) av reservdelar som tillverkats hos externa verkstäder.

Bearbeta befintliga komponenter för att förlänga komponentens livslängd, t.ex. nedsvarvning av storskruvar från valsverket.

Sprickindikering (tex SIM) av komponenter som ska återanvändas efter renovering.

Bidra till förbättringar av utrustning

Delta och bidra i förbättringsteam (bland annat enligt Lean, 5S)

Du blir en del av en arbetsgrupp med stor kunskap vars kultur präglas av samarbete och humor. Vi eftersträvar en flexibilitet mellan roller hos alla våra medarbetare och som medarbetare på Site Support är detta något som verkligen efterlevs och alla medarbetares kompetens tas tillvara på och breddas.

Dina arbetstider är förlagda på dagtid.

VEM ÄR DU?
Du har en avslutad gymnasieutbildning inom verkstad / fordon eller motsvarande erfarenhet. Har du erfarenhet av skärande bearbetning och kunskap i programmering av CNC-maskiner är det meriterande. Du har god it-vana och kunskaper inom Officepaketet. Meriterande är kunskap inom vårt UH-system Maximo. Då arbetet kommer att utföras på svenska är det ett krav att du behärskar språket i både tal och skrift. Vårt koncernspråk är engelska och det är därför meriterande ifall du behärskar även det språket.

Som person har du ett ambitiöst förhållningssätt till ditt arbete, är ansvarstagande, strukturerad och säkerhetsmedveten. Du kan tänka kreativt kring problemlösning och trivs med att arbeta självständigt såväl som med andra.
 
FRÅGOR & ANSÖKAN
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Fröberg (chef för Site Support) på 0586-47305. Frågor om din ansökan och rekryteringsprocessen besvaras av Linnea Lennartsson (HR) som du når på 0586-47260.

Sista ansökningsdag är 2018-02-16 och du söker tjänsten via denna länk.

Outokumpu is a global leader in stainless steel. We create advanced materials that are efficient, long lasting and recyclable – thus building a world that lasts forever. Stainless steel, invented a century ago, is an ideal material to create lasting solutions in demanding applications from cutlery to bridges, energy and medical equipment: it is 100% recyclable, corrosion-resistant, maintenance-free, durable and hygienic. Outokumpu employs 11,000 professionals in more than 30 countries, with headquarters in Helsinki, Finland and shares listed in Nasdaq Helsinki.