Lomittajia tuotantoon ja kunnossapitoon

Application Start Date09 MAR 2018
Applcation End Date31 MAR 2018
CountryFinland
LocationTornio
Functional AreaProduction
Career LevelEntry Level
CompanyOutokumpu Stainless Oy

Outokummun Tornion tehtaat on maailman integroiduin ruostumattoman teräksen tuotantolaitos. Samalla tehdasalueella sijaitsee ferrokromitehdas sekä kaikki terästuotannon osastot: terässulatto, kuumavalssaamo ja kylmävalssaamo. Lisäksi tehdasalueella on satama, jonka kautta viedään Tornion tehtaiden tuotteita markkinoille ja tuodaan raaka-aineita tehtaille. Tornion tehtaisiin kuuluu myös Keminmaassa sijaitseva Kemin kaivos, joka takaa ruostumattoman teräksen tärkeimmän raaka-aineen, kromin, saannin pitkälle tulevaisuuteen. Tornion tehtailla ja Kemin kaivoksessa työskentelee yli 2000 alansa huippuosaajaa. Ammattitaitoinen henkilöstö on Outokummun tärkein voimavara, ja kansainvälisessä yhtiössämme on monipuoliset mahdollisuudet kehittyä urallaan erilaisissa työtehtävissä.

Haemme Tornion tehtaille ja Kemin kaivokselle työntekijöitä kesälomitustehtäviin ja muihin määräaikaisiin sijaisuuksiin tuotanto-osastoille, kunnossapitoon ja varastotoimintoihin. Tehtäviä on sekä päivä- että vuorotyössä.

Tehtäviin vaadimme soveltuvaa tekniikan tai logistiikan perus- tai ammattitutkintoa. Henkilöllä tulee olla terve asenne työturvallisuuteen ja motivaatio tehtävien hyvään suorittamiseen. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja itsenäistä otetta työhön. Edellytämme myös hyviä yhteistyötaitoja ja hyvää fyysistä kuntoa.

Eduksi katsomme työkokemuksen vastaavista teollisuuden työtehtävistä.

Lisätietoa tehtävistä antaa Pekka Kurtti p. 040 849 7951(arkipäivisin klo 10 – 11) ja Pia Keskitalo p. 040 712 0252 arkipäivisin klo 10 – 11).
Haku on auki 31.03.2018 saakka.  Linkki hakuun.

Haastattelemme ja täytämme tehtäviä koko haun ajan, joten jätä hakemus mahdollisimman pian.

Outokumpu on ruostumattoman teräksen markkinajohtaja maailmassa. Outokumpu valmistaa edistyksellisiä materiaaleja, jotka ovat tehokkaita, kestäviä ja kierrätettäviä, ja auttaa siten rakentamaan maailmaa, joka kestää ikuisesti. Ruostumaton teräs on ihanteellinen materiaali kestäviin ratkaisuihin vaativissa käyttökohteissa aina ruokailu- ja sairaalavälineistä siltoihin ja energialaitoksiin: se on 100-prosenttisen kierrätettävä, korroosionkestävä, hygieeninen ja vahva materiaali, jota ei tarvitse huoltaa. Outokummun palveluksessa on noin 10 000 ammattilaista yli 30 maassa.