Kunnonvalvoja Outokummun Tornion tehtaiden tehdaspalveluun

Application Start Date07 NOV 2017
Applcation End Date30 NOV 2017
CountryFinland
LocationTornio
Functional AreaMaintenance
Career LevelProfessionals
CompanyOutokumpu Stainless Oy

​Outokummun Tornion tehtaat on maailman integroiduin ruostumattoman teräksen tuotantolaitos. Samalla tehdasalueella sijaitsee ferrokromitehdas sekä kaikki terästuotannon osastot: terässulatto, kuumavalssaamo ja kylmävalssaamo. Lisäksi tehdasalueella on satama, jonka kautta viedään Tornion tehtaiden tuotteita markkinoille ja tuodaan raaka-aineita tehtaille. Tornion tehtaisiin kuuluu myös Keminmaassa sijaitseva Kemin kaivos, joka takaa ruostumattoman teräksen tärkeimmän raaka-aineen, kromin, saannin pitkälle tulevaisuuteen. Tornion tehtailla ja Kemin kaivoksessa työskentelee yli 2000 alansa huippuosaajaa. Ammattitaitoinen henkilöstö on Outokummun tärkein voimavara, ja kansainvälisessä yhtiössämme on monipuoliset mahdollisuudet kehittyä urallaan erilaisissa työtehtävissä.

Haemme Tornion tehtaalle kunnonvalvojaa keskitettyyn kunnossapitopalveluun vakituiseen työsuhteeseen.

Edellytämme:
  - tervettä asennetta työturvallisuuteen
  - soveltuvaa perustutkintoa kone-, metalli- tai muulta vastaavalta alalta
  - kokemusta teollisuuden mekaanisesta kunnossapidosta
  - tietotekniikan taitoja
  - hyviä yhteistyötaitoja ja joustavuutta
  - aitoa halua asioiden jatkuvaan parantamiseen
  - hyvää fyysistä kuntoa ja valmiutta työskennellä vaihtelevissa olosuhteissa.

Sähkötekniikan tuntemus katsotaan eduksi.

Lisätietoa tehtävästä antavat vastaava työnjohtaja Kimmo Kähkölä 040-869 81 92 (kimmo.kahkola@outokumpu.com) ja aluetyönjohtaja Lasse Raattama 040-501 7941 (lasse.raattama@outokumpu.com).
Hakemukset 30.11.2017 mennessä. Linkki hakuun.

Outokumpu on ruostumattoman teräksen markkinajohtaja maailmassa. Outokumpu valmistaa edistyksellisiä materiaaleja, jotka ovat tehokkaita, kestäviä ja kierrätettäviä, ja auttaa siten rakentamaan maailmaa, joka kestää ikuisesti. Ruostumaton teräs on ihanteellinen materiaali kestäviin ratkaisuihin vaativissa käyttökohteissa aina ruokailu- ja sairaalavälineistä siltoihin ja energialaitoksiin: se on 100-prosenttisen kierrätettävä, korroosionkestävä, hygieeninen ja vahva materiaali, jota ei tarvitse huoltaa. Outokummun palveluksessa on noin 10 000 ammattilaista yli 30 maassa