Hydrauliktekniker

Application Start Date30 JAN 2018
Applcation End Date18 FEB 2018
CountrySweden
LocationAvesta
Functional AreaMaintenance
Career LevelProfessionals
CompanyOSAB, Avesta Works

​Outokumpu är en global marknadsledare inom rostfritt stål och speciallegeringar. Vi tillverkar avancerade material som är effektiva, hållbara och återvinningsbara och med dem byggs en värld som varar för evigt. Rostfritt stål uppfanns för hundra år sedan och är ett idealt val för krävande användningsområden i allt från köksutrustning till broar, energianläggningar och medicinsk utrustning. Det är ett till 100 % återvinningsbart, korrosionsfritt, underhållsfritt, hållfast och hygieniskt material. Outokumpu har över 10 000 anställda i över 30 länder. Koncernens huvudkontor ligger i Helsinki, Finland. Outokumpu är listat på NASDAQ OMX Helsingfors. www.outokumpu.com

I Sverige finns Outokumpu på tre platser och har totalt 2000 anställda. Avesta Jernverk är den största siten och har ett fullt integrerat verk. Vi är 700 medarbetare varav 160 arbetar inom underhållsorganisationen.

Hydrauliktekniker

Till vårt team på underhåll söker vi nu en Hydraultekniker med inriktning på FU.
Du kommer att arbeta med hydraulikunderhåll på samtliga verksamheter innanför grindarna där ditt fokus mestadels kommer att vara förebyggande underhåll inom området. Du erbjuds en tjänst där du får många kontakter inom förtaget och du utför ditt dagliga arbete på ett fritt men ansvarsfullt sätt.

Vem är det vi söker?
Vi ser att du som söker har en utbildning inom mekanik- och hydraulik. Har du även el-kunskaper så är det meriterande. Vidare har du erfarenhet och kunskap från förebyggande underhållsarbete inom både mekanik och hydraulik. För arbetet krävs att du kan se samband och grundorsaker till driftstörningar samt initiera och driva förbättringsåtgärder. Du behöver vara bekväm med att planera och driva ditt arbete själv. Det är av vikt att du kan samarbeta med olika personer och befattningar.

Låter detta intressant för dig?
Din ansökan vill vi ha senast 18 februari 2018 via denna länken.