FU-utvecklare Varmband

Application Start Date15 FEB 2018
Applcation End Date25 FEB 2018
CountrySweden
LocationAvesta
Functional AreaMaintenance
Career LevelProfessionals
CompanyOSAB, Avesta Works

​Outokumpu är världsledande inom rostfritt stål. Materialet är helt återvinningsbart, underhållsfritt samt mycket starkt och hållbart. Rostfritt stål är en av de viktigaste byggstenarna för en hållbar framtid. Outokumpu har idag cirka 10 000 anställda i mer än 30 länder. Outokumpu är listat på NASDAQ OMX Helsingfors. www.outokumpu.com. Avesta är ett fullt integrerat stålverk, vi har hela produktionskedjan och är ett av de största verken inom Outokumpu. Hos oss i Avesta arbetar ca 800 medarbetare.

Som FU-utvecklare fungerar du som en länk mellan FU-chef, UH-utveckling och FU-tekniker.

Du utför och förbättrar planerat förebyggandeunderhåll inom Varmband. Du arbetar för att nå uppsatta mål inom ansvarsområdet, reviderar och granskar FU-rutiner löpande. Du driver och deltar i operatörsunderhåll. I tjänsten ingår administrativa uppgifter så som dokumentation, revidering av FU-rutiner, förändringar av FU instruktioner i underhållssystemet, m. m.
Du arbetar för att förbättra tillgängligheten genom att föreslå och driva förbättringar. Du är till stor del ute i verksamheten där du ansvarar för att delta i att prova och verifiera nya FU-rutiner, driver och deltar i haveriutredningar, gör rotorsaksanalyser och haverianalyser. Du kan avbryta arbetet om inte tillräcklig säkerhet eller kvalitét uppfylls.

Vem är det vi söker?
Vi söker dig som har minst gymnasiekompetens med teknisk inriktning eller motsvarande. Du har några års erfarenhet från underhållsarbete inom tung industri med inriktning mot förebyggande underhåll, en god systemvana och kan arbeta självständigt i program som MS Office och UH-system, med flera. Du hanterar också schemaläsning väl.
I det här arbetet kommer du att samarbeta både inom den egna arbetsgruppen men även med medarbetare och arbetsgrupper inom hela företaget. Du kommer att behöva kunna föra fram budskap på ett tydligt sätt och argumentera för förändringar i en viss riktning, en god kommunikativ förmåga ser vi som viktigt för att trivas i rollen. Du behöver också ha ett visst analytiskt tänk och kunna omvandla instruktioner till praktiskt arbete.
Du som söker det här arbetet trivs där arbetsbelastningen varierar och man växlar mellan olika arbetsuppgifter. Du drivs av att vara med i utveckling och förbättring av verksamheten och har lätt för att ta egna initiativ.
Du har känsla för ordning och reda, kan ta hänsyn till många faktorer som påverkar arbetsuppgifterna. Du har ett effektivt arbetssätt och kan växla mellan snabbhet och noggrannhet och därmed till god kvalitet och effektiva processer.
Ser du dig själv i beskrivningen ovan hoppas vi att du vill skicka in en ansökan.

Välkommen med din ansökan senast 25 februari 2018 via denna länk.

Mer information om tjänsten får du från FU-chef Varmband, Matz Van Wijhe, 0226-81412
eller UH-chef Varmband, Magnus Thorslund, 0226-81906.
För allmän information kontakta HR-specialist, Sofia Nyman, 0226-81878.


Outokumpu is a global leader in stainless steel. We create advanced materials that are efficient, long lasting and recyclable – thus building a world that lasts forever. Stainless steel, invented a century ago, is an ideal material to create lasting solutions in demanding applications from cutlery to bridges, energy and medical equipment: it is 100% recyclable, corrosion-resistant, maintenance-free, durable and hygienic. Outokumpu employs 10,000 professionals in more than 30 countries, with headquarters in Helsinki, Finland and shares listed in Nasdaq Helsinki.