Chef Varm planering, Avesta Works

Application Start Date06 MAR 2018
Applcation End Date23 MAR 2018
CountrySweden
LocationAvesta
Functional AreaSupply Chain
Career LevelProfessionals
CompanyOSAB, Avesta Works

Outokumpu är världsledande inom rostfritt stål. Materialet är helt återvinningsbart, underhållsfritt samt mycket starkt och hållbart. Rostfritt stål är en av de viktigaste byggstenarna för en hållbar framtid. Outokumpu har idag cirka 10 000 anställda i mer än 30 länder. Outokumpu är listat på NASDAQ OMX Helsingfors. www.outokumpu.com . Avesta är ett fullt integrerat stålverk, vi har hela produktionskedjan och är ett av de största verken inom Outokumpu. Hos oss i Avesta arbetar ca 800 medarbetare.
 
Avesta Jernverk är modernt integrerat stålverk inom Outokumpukoncernen. Vi producerar årligen 500 kton rostfritt stål av de mest avancerade kvaliteterna. Det varma flödet omfattar stålverk och varmvalsning av band. Vi försörjer Outokumpus produktionsenheter i Sverige och Tyskland med utgångsmaterial för fortsatt förädling till kvalificerade produkter inom en rad tillämpningsområden.

Som Planeringschef på Varmt Flöde kommer du att arbeta med en grupp planerare som gemensamt hanterar alla planeringsuppgifter från långsiktiga prognoser till dagliga detaljplaner. Ansvarsområdet startar vid elektrostålugnen och slutar vid leverans och transport till nedströms enheter. I jobbet ingår en omfattande samverkan med koncernens gemensamma planeringsfunktioner, parallella enheter på andra orter och givetvis med påföljande processgrupper i Avesta. Du kommer också att delta i ledningsarbetet på Stålverket och Varmbandverket.

Vi är mitt inne i ett utvecklingsarbete för att modernisera systemplattformen för administration och planering inom koncernen. Du kommer att bli en nyckelperson för implementeringen på Avestaorten. Vi söker en person med högskoleutbildning och mycket god förståelse för produktions- och lagerstyrning samt god analytisk förmåga. Vi vill att du ska vara en bra teamleader och ser gärna att du har en ambition för framtida karriär och utveckling i vår koncern. Förmåga att kommunicera flytande på engelska är ett krav.

Låter det här intressant? Beskriv då gärna varför du är en god chefskandidat för oss och sök via den här länken.

För mer information om tjänsten kontakta SCM chefen i Avesta Maria Nilsson, 0226-822 29.
För allmän information kring rekrytering och arbetsgivaren kontakta HR ansvarig för funktionerna Sverige, Helena Holmlund, 0226-814 64.