Avesta Jernverk söker beredare Elkraft till Gemensamt underhåll

Application Start Date17 APR 2018
Applcation End Date30 APR 2018
CountrySweden
LocationAvesta
Functional AreaMaintenance
Career LevelProfessionals
CompanyOSAB, Avesta Works

Outokumpu är globalt ledande inom rostfritt stål. Vår position grundar sig på vår förmåga att specialtillverka rostfritt stål i olika formar för nästan vilket ändamål som helst. Vi ämnar bli världens bästa värdeskapare inom rostfritt stål till år 2020 genom kundfokus och effektivitet. Rostfritt stål är hållbart, tåligt och utformat för att hålla för evigt. Utöver samhällets grundstrukturer och berömda landmärken använder våra kunder rostfritt stål för att tillverka produkter för både hushåll och industri.  Outokumpu har 10 000 medarbetare i över 30 länder, huvudkontor i Helsingfors, Finland och aktier noterade på Nasdaq Helsingfors.

I din roll som beredare fungerar du som kontaktperson mot övriga verksamheter. Du tillser att våra uppdrag och arbeten fördelas på oss i gruppen så att vi levererar och utför planerat arbete i tid. I tjänsten ingår även att, i mån av tid, själv delta i det dagliga underhållsarbetet. Det kan komma att ingå beredskap i tjänsten. Du får ett spännande uppdrag i en teknikintensiv organisation där visionen är att skapa ett underhåll i världsklass.
För att trivas i rollen måste du gilla ett högre tempo och omväxlande arbetsuppgifter. Din arbetsdag är i grunden förutbestämd utifrån arbeten som är upplagda och planerade i Maximo men kan förändras snabbt om något händer på orten som kräver din uppmärksamhet. Du kommer ha många kontaktytor och det är viktigt att du tycker om samarbete och är mån om att skapa ett gott klimat i arbetsgrupperna du är involverad i.
Outokumpu erbjuder också alla medarbetare en aktiv fritid, där vi erbjuder gym, olika träningsgrupper och gemensamma resor och aktiviteter. Allt arrangerat av vår fritidskommitté.

Arbetsuppgifter är i huvudsak:
Beställa material och resurser till planerade arbeten
Iordningsställa material och verktyg, lägga på pall, transportera material till rätt arbetsställe
Bereda erforderlig dokumentation och verktyg för arbetet
Deltaga i utförandet av planerade UH-insatser för att säkerställa att kritiska arbeten genomförs effektivt
Arbeta med ständiga förbättringar inom ansvarsområdet

Kompetenskrav:
Du är utbildad elektriker.
Några års erfarenhet från underhållsarbete inom tung industri.
Tidigare arbete inom underhåll av högspänningsanläggningar är meriterande.
Datorvana (självständigt kunna arbeta med program som MS Office, Maximo, m.fl.)

Ansök senast 31 april, via denna länk. Vi intervjuar löpande under ansökningstiden så tveka inte att skicka in din ansökan.